Turneul Final de Baschet U15 - Online Video Network
turneufinalu15


Online Video Network a transmis timp de 5 zile, 20 de meciuri de baschet in cadrul Turneului Final U15

Pentru ca ne place ceea ce facem, iar pentru clientii nostri dorim ca totul sa fie perfect la costuri decente OVN a acceptat provocarea de a transmite LIVE acest campionat.

Compania noastra a avut in vedere pentru transmiterea acestui campionat atat de cerintele organizorilor cat si de cele ale spectatorilor si al sponsorilor. Asfel am creat o pagina web personaliza cu toate informatiile necesare din acest turneu, unde vizitatorii s-au putut abona la newsletter, viziona meciurile deja transmise, vizualiza programul meciurilor urmatoare si, nu in ultimul rand, accesa streaming-ul LIVE.

Vizibilitatea sponsorilor a fost sporita prin amplasarea de bannere in sala si in timpul time-out-urilor de calupuri publicitare de aproximativ 50 de secunde.

Streaming-ul LIVE a fost facut in paralel pe Serverele OVN si Youtube pentru a acoperi o plaja cat mai mare de vizitatori. Astfel toate inregistrarile meciurilor pot pe accesate pe canalul nostru Youtube. Streaming-ul video personalizat pentru telefoanele mobile si tablete a fost si de aceasta data o prioritate pentru noi, datorita dinamicii tehnologiei.  Aproximativ 40% din vizionari au fost efectuate de pe terminale mobile.

Servicii efectuate

  • Pagina web custom: www.ovn.ro/play/baschet
  • Grafica personalizata: Tabela scor, cartoane echipa
  • Inserturi publicitare cu sponsorii/partenerii
  • Streaming LIVE pe mobil/tableta/calculator
  • Productie video cu 3 camere FullHD

Doresti sa transmiti evenimentul tau LIVE pe internet?

Preturi incepand de la 1.5EUR/minut!

Afla mai mult!