Festivalul Studențesc de Operă Viva Vox - Online Video Network

NIC_5040_small

Live Streaming in cifre:


  • 3 locatii de desfasurare
  • 7 zile de filmare
  • 13 evenimente difuzate
  • 21 ore de transmisie live
  • 1.000 de oameni implicati
  • 700m cablu video/retea/curent
  • 21.294 ore de difuzare
  • 60% din vizitatori sub 34 ani

Va multumesc pentru minunata si mai ales eficienta colaborare care, am sentimentul ca ne-a adus in contemporaneitate cu secolul in care traim.

Dat fiind interesul neasteptat pe care streamingul l-a starnit, ne gandim deja ca la editia viitoare sa punem in exploatare si mai mult acest mijloc de comunicare caruia sa-i atribuim un rol determinant in festival. Sunt bucuros ca ne-am intalnit si am realizat aceste lucruri impreuna!Sabin Mircea Rus, directorul executiv al festivalului

Clujul a devenit pentru o saptamana cea mai importanta metropola muzicala din Europa.

Sub sloganul „Opera INtinereste” in perioada 5-11 mai s-a desfasurat la Cluj-Napoca a IV-a editie a Festivalului Studentesc de Opera VIVA-VOX.

Echipa Online Video Network a asigurat transmisia live a tuturor spectacolelor din cadrul festivalului direct pe site-ul festivalului.

Planificarea pentru aceste transmisii a inceput cu mai bine de o luna de zile cand s-au vizitat toate locatiile unde urma sa se puna in scena spectacolele. Vizitele la Opera Nationala, Opera Maghiara si Sala studio a Academei de muzica „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca au avut ca scop verifcarea conexiunii la internet si structura scenei.

In fiecare zi de festival s-au transmis cate doua spectacole din doua locatii diferite. Resursele tehnice disponibile au fost impartite intre acestea, astfel incat mutarea echipei dintr-o parte in alta sa fie cat mai rapida.

Toate spectacolele au putut fi vizionate atat din tara cat si din strainatate de pe orice telefon mobil, tableta sau calculator. Codul embed displonibil in player-ul video a facut posibila adaugarea video-ului pe orice site.

Solutia noastra de streaming a permis vizitatorilor sa urmareasca spectacolele la calitatea cea mai buna permisa de viteza lor de internet. Asfel vizionarea s-a produs fara intreruperi, facilitand o experienta placuta.

Vizibilitate sponsori

In cadrul festivalului, sponsorii au avut o vizibilitate sporita datorita a doua noi modalitati de promovare:

1. Toata ziua: Cand nu s-a transmis un eveniment live, in player-ul video s-a realizat un playlist cu sponsorii festivalului si programul zilelor urmatoare. Acest playlist a rulat 20 de ore pe zi.

2. In stream-ul live: In timpul concertelor transmise live s-au adaugat, la anumite intervale de timp, mesaje publicitare – This broadcast is sponsored by Harsco.

Doresti sa transmiti evenimentul tau LIVE pe internet?

Preturi incepand de la 1.5EUR/minut!

Afla mai mult!